​Kloakarbejde

Jeg er ikke aut. Kloakmester men har tilgang til 2 som hjælper os med de lidt større opgaver

I forbindelse med renoveringer af badeværelser er der tit løsninger ved toilet som skal flyttes eller vask osv, så kan vi løse den gåde også
Uden kunden skal have en ny person ud og kigge og finde tid til og løse dette.
Det kan være at toiletrummet skal flyttes til andet sted i huset , og kræver en lidt større ting for og løse dette for kunden.
Så er vi på med løsninger fra start af, og har styr på det meste nå man åbner projektet første dag. Der kan selvfølgelig opstå en udfordring ved gammel kloak og nyt skal føres på.
Det kan også være man har en utæt tagbrønd stående hvor vandet siver ud af den og ind i sokkel , eller kælderen så løser vi den også.

Ring og spørg til løsning, og pris.

Vil du have et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt?

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er vurderet til ★★★★★ på Facebook

​★★★★★

Vi vil i høj anbefale Ib Larsen og især Jonas, som har udført et smuk flise arbejde hos os. Vi er meget tilfredse. Hilsen Jette & Franck

Franck Lund

​★★★★★

Professionel og dygtigt håndværk og til priser som ikke stikker helt af. Kan kun anbefale murerfirmaet her til andre som skal have udført noget mure arbejde.

Jakob Kirk

★★★★★​

Super murerfirma med tjek på alle detaljer og til at stole på. Man kan trygt ringe til Ib og hans team, man får kvalitet for pengene og ingen skrupler ved at forlade hjemmet mens arbejdet foregår

Anja Schacht​

Vores adresse

Murerfirmaet Ib Larsen

Salbjergvej 15, 4622 Havdrup

Find os på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: Skriv til os

Telefon: 52 11 13 41

​CVR: 28408781

Skriv til os

Har du brug for vores hjælp?  Kontakt os og få et skarpt tilbud.

Du kan skrive til os her