Renovering af badeværelse efter dine ønsker

Har du længe gået og drømt om at få renoveret badeværelset, og er det endelig blevet tid til at få udført den længe ventede badeværelsesrenovering? Så står vi hos Murerfirmaet Ib Larsen klar til at hjælpe dig med at komme trygt i mål.

Vi renoverer hovedsageligt badeværelser for privatpersoner og erhvervskunder i områderne omkring Viby Sjælland, Roskilde, Lejre og Solrød Strand, men vi står naturligvis også gerne til rådighed, hvis du har en opgave til os uden for disse områder.

Vi har mere end 30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring inden for murerfaget, og vi kan blandt andet tilbyde dig en renovering af badeværelse lige efter dine ønsker og behov. Hos os kan du altid forvente høj kvalitet til lave priser, og vi går aldrig på kompromis.

Hvad end du drømmer om at få etableret et helt nyt badeværelse, eller om du blot drømmer om en lille renovering af det eksisterende badeværelse, så står vi klar til at varetage din opgave.

Med mere end 30 års erfaring med ombygning og renovering af badeværelse har vi både erfaringen og kompetencerne til at kunne sikre en veludført løsning af høj kvalitet. 

Hos os er der aldrig nogen opgaver, der hverken er for simple eller for komplicerede til, at vi kan løse dem, så tøv endelig ikke med at kontakte os for professionel hjælp i forbindelse med renovering af badeværelse.

Hvad koster renovering af badeværelse?

De fleste ved, at en renovering af badeværelse kan være en større opgave, og derfor vil mange af vores kunder også gerne på forhånd vide, hvor meget en badeværelsesrenovering eller et helt nyt bad kommer til at koste dem.

Det er dog ikke nemt at angive en eksakt pris på, hvor meget en renovering af badeværelse koster, da vores priser kan variere meget fra opgave til opgave. Det skyldes, at prisen afhænger af en række faktorer, der altid er individuelle fra opgave til opgave. 

Her kan blandt andet nævnes:

  • Opgavens omfang – er der tale om en større eller mindre renovering eller et helt nyt badeværelse?
  • Valg af materialer
  • Om badeværelset skal ombygges i forbindelse med renoveringen

Det samme svar gør sig i øvrigt gældende til spørgsmål som ”hvad koster et nyt badeværelse?”. Her skal der desuden tages højde for, hvor stort det nye badeværelse skal være, og om der allerede er indlagt vandinstallationer eller ej.

Når du vælger at benytte dig af vores firma til din renovering af badeværelse, så kan du dog altid forvente at modtage så billige priser som muligt, uanset hvad din opgave lyder på, og dette er naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder desuden altid inspiration og kompetent vejledning i forhold til valget af nyt bad, fliser og andre materialer i forbindelse med opgaven.

Kontakt os i dag på 52 11 13 41

Vi har fokus på din tilfredshed

Det absolut vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det færdige resultat. Vi ved, at din tilfredshed har afgørende betydning for vores virksomhed, og derfor bruger vi altid den nødvendige tid på en grundig indledende dialog, så vi er sikre på, at vi forstår hinanden, og at vi forstår dine ønsker og forventninger til det færdige resultat.

Under denne dialog kan vi også stå til rådighed i forbindelse med både rådgivning og vejledning, hvis du ønsker dette, så vi kan sikre os, at du får den bedst mulige løsning ud fra dine ønsker og dit budget. Vi kan blandt andet rådgive dig om valg af materialer, ligesom vi kan præsentere dig for mulige løsningsforslag, som du måske ikke selv har tænkt over, eller som du ikke vidste var en mulighed.

For at vi kan sikre et tilfredsstillende resultat for dig som kunde, så går vi også meget op i at sikre, at du får et flot resultat, der lever op til alle dine forventninger og krav, og som ikke mindst kan holde i rigtig mange år fremover. Vi leverer altid murerarbejde i højeste kvalitet, og det gælder også i forhold til de materialer, som vi vælger.

Samtidig ved vi også, hvor vigtigt det er, at du har tillid til os. Derfor sætter vi en stor ære i altid at overholde vores aftaler. Hos os er en aftale altid en aftale, og det betyder, at du altid vil kunne forvente, at vi er færdige med renovering af badeværelse på den aftalte dato. 

Vi kan sikre dig en totalløsning

Når det kommer til renovering af badeværelse, så er der som regel tale om en opgave, der kræver indsatser fra andre faggrupper end vores egen – i hvert fald hvis du gerne vil have en 100 % færdig løsning, hvor du ikke selv efterfølgende skal stå for malerarbejdet eller tilkalde en elektriker for at få styr på lysinstallationerne.

Vi har et stort netværk af forskellige faggrupper, som for eksempel malere, elektrikere, VVS-installatører og tømrere, som vi kan benytte os af, hvis du ønsker en totalløsning i forbindelse med dit nye badeværelse, og du ikke selv ønsker at stå for kontakten og koordineringen af de forskellige håndværkere.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering af badeværelse, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Så kan vi altid kontaktes enten på telefon 52 11 13 41 eller e-mail murerfirmaetiblarsen@gmail.com.​

​Anmeldelser og anbefalinger

Læs hvad vores kunder siger om os.

Franck Lund

★★★★★

Vi vil i høj anbefale Ib Larsen og især Jonas, som har udført et smuk flise arbejde hos os. Vi er meget tilfredse. Hilsen Jette & Franck

Jakob Kirk

★★★★★

Professionel og dygtigt håndværk og til priser som ikke stikker helt af. Kan kun anbefale murerfirmaet her til andre som skal have udført noget mure arbejde.

og så lige et personligt tip man skal huske at udnytte dit håndværker fradrag på de 12000 kr man har som privat person
hilsen Jakob

Se flere anmeldelser her​

Vores adresse

Murerfirmaet Ib Larsen

Navervej 28G, 4000 Roskilde

Find os på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: Skriv til os

Telefon: 52 11 13 41

​CVR: 28408781

Skriv til os

Har du brug for vores hjælp?  Kontakt os og få et skarpt tilbud.

Du kan skrive til os her