Firmaprofil

Murerfirmaet Ib Larsen står i spidsen for at yde det bedste i hverdagen for vores kunder.

Ib har drevet firma i 25 år ud af de 30 år han har været i murerfaget. Ib og hans 7 ansatte sætter en ære i at det bedste stykke arbejde i samarbejde med kunderne.

Virksomheden bygger på værdier som tillid og dialog – værdier som alle ansatte arbejder efter hvad dag med alle kunder. Ib vil gerne drive et lille og sundt firma, som er rart at arbejde i og at som sætter kunderne i centrum for deres projekter uanset størrelse.

Brede kompetencer

Igennem årene har Ib arbejdet med en del inden for murerfaget og er speciel god til

Renovering, ombygning, tilbygning, flise-arbejde, reparation af div. ting som: skorstene, tag, fundamenter, jord-beton og kirke renovering.

Ib har skabt en del gode projekter for kunder i alle lag til stor tilfredshed og reklame for firmaet og Ib holder fast i de gamle rammer og løsninger og ikke mindst måder at udføre dem i med omhu for huse og deres værdier.

Murerfirmaet Ib Larsen har eksisteret siden marts 2019 og har allerede haft mange forskellige slags opgaver. Det har blandt andet været reparation af tagskorstene, facader og udvendige trapper. Ib har dog gennem de seneste 30 år stået for større ombygninger og renoveringer af huse, fredet bygninger. Altid med samme med omhu for hver kunde og deres ønsker til projekterne.

Ib vil gerne løse store som små opgaver for kunder som ønsker en tilbygning eller blot nye fliser i køkken. Vi hjælper altid med vejledning om evt. løsning. Hvis opgaverne kræver andre faggrupper, har Ib et netværk med tømrer, elektriker, VVS’er og maler der kan hjælpe til, hvis kunden ikke selv ønsker at udføre nogle af opgaverne.​​

Vil du have et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt?

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er vurderet til ★★★★★ på Facebook

​★★★★★

Vi vil i høj anbefale Ib Larsen og især Jonas, som har udført et smuk flise arbejde hos os. Vi er meget tilfredse. Hilsen Jette & Franck

Franck Lund

​★★★★★

Professionel og dygtigt håndværk og til priser som ikke stikker helt af. Kan kun anbefale murerfirmaet her til andre som skal have udført noget mure arbejde.

Jakob Kirk

★★★★★​

Super murerfirma med tjek på alle detaljer og til at stole på. Man kan trygt ringe til Ib og hans team, man får kvalitet for pengene og ingen skrupler ved at forlade hjemmet mens arbejdet foregår

Anja Schacht​

Vores adresse

Murerfirmaet Ib Larsen

Salbjergvej 15, 4622 Havdrup

Find os på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: Skriv til os

Telefon: 52 11 13 41

​CVR: 28408781

Skriv til os

Har du brug for vores hjælp?  Kontakt os og få et skarpt tilbud.

Du kan skrive til os her