​Facaderenovering af enhver størrelse løser vi professionelt

Trænger husets facade til en kærlig hånd? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os hos Murerfirmaet Ib Larsen for at få professionel hjælp til din facaderenovering. Vores dygtige murer har mere end 30 års erfaring inden for murerfaget og kan blandt andet udføre forskellige former for renovering af facade alt afhængigt af dine ønsker og behov samt din facades tilstand.

Vi løser primært opgaver for private boligejere såvel som erhvervskunder i Viby Sjælland, Lejre, Roskilde og Solrød Strand, men vi kommer naturligvis også gerne forbi kunder uden for disse områder, som kunne tænke sig at få istandsat og renoveret deres facade.

Vi er et professionelt murerfirma med mere end 30 års erfaring inden for branchen. Det betyder, at vi både har kompetencerne og erfaringen til at være behjælpelige i forbindelse med både store og små opgaver inden for facader. Vi udfører facaderenovering for dig lige efter dine ønsker.

Fordelene ved at renovere facaden

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge at få renoveret facaden, og det gælder i særdeleshed, hvis den er nedslidt. Nedenfor kan du finde de mest almindelige årsager til, at mange vælger at få foretaget en facaderenovering:

Du får en pæn og velholdt facade, der giver et godt førstehåndsindtryk af bygningen

Du kan give dit hus et helt nyt look udvendigt

Et nyt look på huset kan være med til at øge husets værdi og gøre det lettere at sælge

Det kan med andre ord godt betale sig at få ordnet facaden, hvis den trænger til det, og du godt kunne tænke dig, at dine gæster og naboer får et godt førstehåndsindtryk, samtidig med at du kan få en økonomisk gevinst ud af det.

​​

Vil du have et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt?

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster facaderenovering?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en facaderenovering koster, og det kan derfor også være svært at sætte en konkret pris på renoveringen. Prisen afhænger nemlig af en række forskellige parametre. Hvor meget renoveringen kommer til at koste kommer for eksempel an på, hvilken form for facaderenovering du skal have udført, og hvad projektets samlede omfang er.

Vi kan tilbyde dig alle former for renovering af facaden lige fra små reparationer til vandskuring af hus eller pudsning af facade.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så gør vi altid vores bedste for at imødekomme disse. Derudover garanterer vi dig konkurrencedygtige priser, uanset opgaven, og vi leverer altid veludførte resultater af høj kvalitet. Du kan derfor trygt lade os stå for arbejdet i forbindelse med din facaderenovering.​

Kontakt os og hør mere om renovering af facade eller indhent et tilbud

Skal vi hjælpe dig med pudsning af facade eller en anden form for facaderenovering? Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få renoveret facaden? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag – uanset om du bor nær Viby Sjælland, Roskilde, Lejre, Solrød Strand eller et helt andet sted.

Du skal bare kontakte os på telefon 52 11 13 41 eller skrive til vores e-mail murerfirmaetiblarsen@gmail.com for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med flere oplysninger eller et godt tilbud så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er vurderet til ★★★★★ på Facebook

​★★★★★

Vi vil i høj anbefale Ib Larsen og især Jonas, som har udført et smuk flise arbejde hos os. Vi er meget tilfredse. Hilsen Jette & Franck

Franck Lund

​★★★★★

Professionel og dygtigt håndværk og til priser som ikke stikker helt af. Kan kun anbefale murerfirmaet her til andre som skal have udført noget mure arbejde.

Jakob Kirk

★★★★★​

Super murerfirma med tjek på alle detaljer og til at stole på. Man kan trygt ringe til Ib og hans team, man får kvalitet for pengene og ingen skrupler ved at forlade hjemmet mens arbejdet foregår

Anja Schacht​

Vores adresse

Murerfirmaet Ib Larsen

Salbjergvej 15, 4622 Havdrup

Find os på Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: Skriv til os

Telefon: 52 11 13 41

​CVR: 28408781

Skriv til os

Har du brug for vores hjælp?  Kontakt os og få et skarpt tilbud.

Du kan skrive til os her